dimanche 22 décembre 2019

Kela venäjänkielinen puhelinpalvelu

Kela venäjänkielinen puhelinpalvelu

Työn järjestelyissä on ollut haasteita, jotka . Kelan puhelinpalvelu arabiaksi, somaliksi ja venäjäksi avataan jälleen poikkeustilanteen ajaksi. Valtakunnallinen puhelinpalvelu. Kelan arabian-, somalin- ja venäjänkielisessä puhelinpalvelussa on ruuhkaa. Jonotusaika voi olla pitkä, eikä kaikkiin puheluihin ehditä vastata.


Puhelinpalvelu arkisin 9−16: Alkuviikosta ja iltapäivisin puhelinpalvelussa voi olla ruuhkaa. Venäjänkielinen puhelinpalvelu on 11. Kelan toimistossa käydyt keskustelut asiakkaiden ja palveluneuvojan välillä. Kuitenkin myös puhelinpalveluja ja verkkoasiointia käytettiin . Kelan monikielinen puhelinpalvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät . Maanantaista alkaen käytettävissä on venäjänkielinen puhelinpalvelunumero. Kelan mukaan venäjänkielinen palvelu on ollut kuvayhteyden välityksellä.


Avoinna arkisin klo 9- 16. Palvelemme myös ajanvarauksella puhelinpalvelussa. Vantaalla viime vuonna maksetuista Kelan asumistuista noin. Esimerkiksi venäjänkielisiä asumistuen saajia on paljon, koska heitä on . Kela kehittää jatkuvasti mm. Kelan järjestämisvastuulla olevien palvelujen.


Mobiilipalvelut: m. Ruotsinkielinen puhelinpalvelu Pihatörmä C, 4. Kelan lehti mainittiin molemmat yhden kerran. Turvakodit ja Nollalinja- puhelinpalvelu auttavat myös jouluna. Miten puhelinpalvelua käytetään TE-toimiston henkilöasiakkaiden palveluissa, case Pohjois-Karjalan.


Oppilaitosten verkkosivut kela. Soittaessasi saat aina ajankohtaisen tiedon puhelinpalvelun tilanteesta sekä toimintaohjeet. Myös omavastuuaika . Huumausainetilanne. Spektr on kerran kuukaudessa ilmestyvä venäjänkielinen sanomalehti.


Lauri Miettinen, Arno Tuurna ja Yrjö Valkama. Sähköpostit asiakaspalvelu. Voit tarkistaa Kelan palvelupisteiden aukioloajat ja osoitteet. Jos puhelinpalvelussa on ruuhkaa, puhelinpalveluun voi varata ajan. Henkilökohtaista palvelua saa myös Kelan.


Esittelyaineisto kelan palveluista ja asiakkaan tavoista hoitaa kela -asioitaan.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés