mercredi 23 octobre 2019

Kela ajanvaraus

Kela ajanvaraus

Varaa aika palvelupisteeseen tai puhelinpalveluun. Koronatilanteen takia olemme lisänneet soittoaikoja ja vähentäneet käyntiaikoja. Verkossa voi toistaiseksi varata vain soittoaikoja. Ajanvaraus muutostilanteisiin. Suositeltavat palvelut.


Kela ajanvaraus

Aika varataan kela. Varaus tehdään nimellä ja . Perjantaisin palvelupiste on . Kelan palvelunumeroon. Iissä etäpalveluna. Etäpalvelussa asiakas saa . Puhelinpalvelu on auki maanantaista perjantaihin. Palvelun kieletsuomi, ruotsi.


Terveysasemien ajanvaraus puhelimitse ma–pe klo 7–18: puh. Monitorin tiskillä palvellaan . Ohjeita asiakkaille on koottu Ajankohtaista . Psykiatrien ajanvaraus. Suuntaus: psykodynaaminen. TIISTAISIN klo - ja - 15.


Kela ajanvaraus

TORSTAISIN vain ajanvarauksella. Kaupungintalo, Kiteentie 25. Hallituksen esittämät toimenpiteet . Toimintakykysi ylläpitäminen ja kehittäminen on meille sydämen asia.


Hakemuksen voi tehdä kokonaan myös poliisin lupapalvelupisteessä, mutta . Tampereen oikeusaputoimisto. Organisations using the Prescription service can obtain information and updates from the . Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi. Kirjaudu maksuttomaan.


Kela ajanvaraus

Torstaisin klo - otetaan asiakkaita vastaan pelkästään ajanvarauksella. Lääkärien ja hoitajien vastaanottojen ajanvaraus ja hoidon tarpeen arviointi koko Sotesin,. Ikaalisten kaupunki on sopinut yhteispalvelusta seuraavien palveluntuottajien kanssa.


Asiointipisteessä kaikki käy. Infotilaisuus Zoomissa. Muista ottaa KELA -korttisi mukaan vastaanotolle saadaksesi KELA - suorakorvauksen. Laskujen maksaminen. Kulttuuri- ja liikuntaliput.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés